Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aiko - Sweet Lolita

25. 12. 2015

aiko-sweet-lolita-02.jpg

 

Ach sladká Aiko... Dokonale se vymyká tomu, co normálně tvořím - je tak moc růžová s takovou záplavou mašliček... A já jí naprosto miluji J. Abych vše uvedla na pravou míru - nepatří mi - vyráběla jsem ji jako dárek; avšak, naštěstí neodcestovala daleko a já mám přislíbeno, že ji budu mít zapůjčenou na focení, kdykoli po tom zatoužím J. Je oblečena ve stylu Sweet Lolita (tedy, v co nejvěrnějším možném ztvárnění tohoto stylu vzhledem k velikosti panenky J).

 

Panenka je neidentifikovatelná z tržnice, nicméně, kupovala jsem jí jedině kvůli "anime" obličejíčku s úmyslem ji dokonale přetvořit. Takže prošla přemalbou (pastely), převlasením (bílý chemlon) a "přetělením" - laskavou dárkyní těla byla Jade z kolekce Bratzillaz. (na fotkách níže k vidění původní stav a postup "prací" J):

 

aiko-01.jpg aiko-02.jpg

 

aiko-03.jpg aiko-04.jpg

 

aiko-05.jpg aiko-06.jpg

 

Šaty jsou jednodílné, inspirované stylem Sweet Lolita. Jsou ušity z růžového bavlněného plátna, ozdobeny krajkou (a vpředu také šměrováním) a vlastnoručně vyrobenými mašličkami z různých růžových stužek. Jsou na panence napevno (vzadu sešité), neb takový byl požadavek majitelky. K šatům patří mašlička do vlasů, "podkolenky" vyrobené ze stejného materiálu jako šaty a botky - původně originál patřící Jade, posléze obroušeny (špička), přelakovány a dozdobeny mašličkami.

 

aiko-sweet-lolita-01.jpg aiko-sweet-lolita-03.jpg

 

aiko-sweet-lolita-04.jpg aiko-sweet-lolita-05.jpg